Cardona presenta la catorzena edició del Cicle Espais

Última revisió 07-06-2024 13:08
07/06/2024

El Cicle Espais arriba al municipi els dies 20 de juliol, 2 i 31 d’agost

Caldrà reservar plaça per un preu simbòlic de 2 euros, a banda de l’entrada del concert de Beth Rodergas al Castell de Cardona

Cardona ja ho té tot a punt per a la seva catorzena edició del Cicle Espais, una proposta consolidada al municipi que uneix música, gastronomia i cultura en indrets singulars: 20 de juliol, 2 i 31 d’agost. Enguany, amb un cartell totalment femení, caldrà reservar l’entrada en els dos primers concerts per un preu simbòlic de 2 euros i el concert a la col·legiata tindrà un preu de 10 euros l'entrada. Es pot adquirir al web de Cardona Turisme i a l'Oficina de Turisme en horaris habituals.

La primera nit del cicle tindrà lloc dissabte 20 de juliol a les 20:30 hores amb un concert, a la plaça Àngel Guimerà, amb la cantant cubana Teresa Yanet i acompanyada per una pianista que versionaran temes populars i alguns temes propis.

Continuarà el divendres 2 d’agost amb un concert de la cantautora Sara Roy, que presenta ‘Amar’, un disc d'onze cançons on Roy s'ha volgut mostrar de totes les maneres, amb cançons més potents i alegres com "Poetes" i "No em diguis que no", i d'altres de més íntimes i profundes com "Una vez más" i "Comptant les hores". Serà al Parc del Raval de Sant Joan, a les 20:30 hores.

Beth Rodergas, al Castell de Cardona

La catorzena edició del Cicle Espais clourà amb un concert a la col·legiata del Castell de Cardona, el dissabte 31 d’agost a les 21:00 h, amb la cantautora Beth Rodergas i el seu projecte “BETH 20 anys”, on fa un recorregut pels temes més estimats, per aquells que l’han anat fent com a artista i acompanyat dalt dels escenaris.

Aquest darrer és un concert coorganitzat amb l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. L’entrada té un preu de 10 euros i es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o al web entrades.cardonaturisme.cat

Tast gastronòmic

Durant les nits de Cicle Espais la cultura es barrejarà amb la gastronomia local a càrrec de diferents restaurants de Cardona, i que s’anirà detallant a cadascun dels esdeveniments, així com de cellers DO Bages de proximitat.

 

IMG
Membres de l'equip de voluntaris del Cicle Espais, amb el regidor de Cultura, Salvador Campos, presenten el cartell de l'edició 2024.
Autor: Ajuntament Cardona

Documents adjunts