"Robot Dreams", la pel·lícula del Cicle Gaudí d'aquest diumenge a les set del vespre

Última revisió 10-06-2024 11:58
10/06/2024

El circuit estable de cinema català, Cicle Gaudí, farà la projecció del film mensual diumenge a les set del vespre al Teatre Els Catòlics

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest diumenge, 16 de juny, a les 19.00 hores, el film "Robot Dreams", de Pablo Berger. Va estar nominat a l'Oscar a millor pel·lícula d'animació.

Sinopsi del film

DOG és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot, un amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme del Nova York dels vuitanta. Una nit d’estiu, Dog amb gran pena, es veu obligat a abandonar ROBOT a la platja. Es tornaran a trobar?

La projecció es farà al Teatre Municipal Els Catòlics i s'iniciarà a les sis de la tarda. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de La Vanguardia.